Saturday, 9 March 2013

5th Anniversary Mini GA

kelik banner comei kalau nak menang

31 Mac 2013 (Tamat pukul 11.30 malam) , Nota kaki* Link peserta  akan dikeluarkan 01/04/2013 dan pemenang  akan diumumkan pada 03/04/2012...

Thursday, 7 March 2013

Topup Giveaway by Farah Arina

klik banner kalau nak menang


saya pengguna setia MAXIS . :)
mangsa tag : kak huda


Tamat - 23 Mac, 3.00 petang, Sabtu,Umum pemenang - 24 Mac, Ahad

Giveaway by kak ain & snow

klik banner kalau nak join


nak menang sebab hadiah tu superbb3x  awesome ..xD


tudung yang cantik..boleh tambahkan koleksi tudung yang ada


boleh letak dekat kunci..mesti cute kan?



kalau dapat..boleh peluk waktu tido..!!!


yang ni?err..tak tahu..hehe..




Simple Giveaway By Shimin


klik banner kalau nak menang


TAMAT 17/3/2013 or bila-2 je

Saturday, 2 March 2013

Friday, 1 March 2013

Thursday, 28 February 2013

Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat 'Si Gule'


klik banner awesome kalau nak menang


1. Tulis tajuk entry "Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat 'Si Gule' pada 19 Mac. -DONE.
2. Sudi2kanlah diri follow blog ni k. -DONE.
3. Letak banner segmen kat entry korang k. Jangan lupa letak link entry segmen ni sekali kat banner k.. -DONE.
4. Wajib like page dan follow blog sponsor kat bawah ni. Barang siapa yang dikesan tak like dan follow sponsor, penyertaan akan terbatal. -DONE.*TAPI KALAU ADA YG TERTINGGAL REMIND ME OK :)*
5. Buat ucapan selamat hari lahir buat "Si Gule". Ucapan yang menarik dan entry yang kreatif berpeluang memenangi hadiah menarik. -DONE.*TAK TAHU MENARIK KE TAK*
6. Tinggalkan link entry korang kat komen box entry ni k. -JAP LAGI.:)
*Hanya untuk warganegara Malaysia SAHAJA.. hehe - OF COZ WARGANEGARA MALAYSIA.:p

Tu je.. :) Segmen tamat pada 19/3/2013

*pos laju datang*kita hantar surat kat SI GULE taw..bagi dia baca..:D

dah sampai !! sila bagi detail nama,no.i/c dan sign ya..:D


muka excited dapat surat ! 

dah buka surat ! tengok kita hantar apa.:)






siap tempah cupcake comel lagi taw.hehe..

ok la kita chow dulu..*letih buat enrty menarik & kreatif  ni..xD

undur diri dengan ucapan assalamualaikum ! :D

p/s : mintak2 menang..hehe.xD eh ? lupa nak tanya .Si Gule tu sape eh?