Saturday, 9 March 2013

5th Anniversary Mini GA

kelik banner comei kalau nak menang

31 Mac 2013 (Tamat pukul 11.30 malam) , Nota kaki* Link peserta  akan dikeluarkan 01/04/2013 dan pemenang  akan diumumkan pada 03/04/2012...

Thursday, 7 March 2013

Topup Giveaway by Farah Arina

klik banner kalau nak menang


saya pengguna setia MAXIS . :)
mangsa tag : kak huda


Tamat - 23 Mac, 3.00 petang, Sabtu,Umum pemenang - 24 Mac, Ahad

Giveaway by kak ain & snow

klik banner kalau nak join


nak menang sebab hadiah tu superbb3x  awesome ..xD


tudung yang cantik..boleh tambahkan koleksi tudung yang ada


boleh letak dekat kunci..mesti cute kan?



kalau dapat..boleh peluk waktu tido..!!!


yang ni?err..tak tahu..hehe..




Simple Giveaway By Shimin


klik banner kalau nak menang


TAMAT 17/3/2013 or bila-2 je

Saturday, 2 March 2013

Friday, 1 March 2013

Thursday, 28 February 2013

Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat 'Si Gule'


klik banner awesome kalau nak menang


1. Tulis tajuk entry "Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat 'Si Gule' pada 19 Mac. -DONE.
2. Sudi2kanlah diri follow blog ni k. -DONE.
3. Letak banner segmen kat entry korang k. Jangan lupa letak link entry segmen ni sekali kat banner k.. -DONE.
4. Wajib like page dan follow blog sponsor kat bawah ni. Barang siapa yang dikesan tak like dan follow sponsor, penyertaan akan terbatal. -DONE.*TAPI KALAU ADA YG TERTINGGAL REMIND ME OK :)*
5. Buat ucapan selamat hari lahir buat "Si Gule". Ucapan yang menarik dan entry yang kreatif berpeluang memenangi hadiah menarik. -DONE.*TAK TAHU MENARIK KE TAK*
6. Tinggalkan link entry korang kat komen box entry ni k. -JAP LAGI.:)
*Hanya untuk warganegara Malaysia SAHAJA.. hehe - OF COZ WARGANEGARA MALAYSIA.:p

Tu je.. :) Segmen tamat pada 19/3/2013

*pos laju datang*kita hantar surat kat SI GULE taw..bagi dia baca..:D

dah sampai !! sila bagi detail nama,no.i/c dan sign ya..:D


muka excited dapat surat ! 

dah buka surat ! tengok kita hantar apa.:)






siap tempah cupcake comel lagi taw.hehe..

ok la kita chow dulu..*letih buat enrty menarik & kreatif  ni..xD

undur diri dengan ucapan assalamualaikum ! :D

p/s : mintak2 menang..hehe.xD eh ? lupa nak tanya .Si Gule tu sape eh?

Topup Giveaway #2


klik banner awesome kalau nak menang

tag : kak huda dan kak niera

Friday, 15 February 2013

Mini Giveaway By IeZwa RazK


klik banner awesome di atas kalau nak menang

INFO TERKINI GA
1) Mini Giveaway ini akan tamat pada 10 / 03 / 2013
2) Sila ikut syarat yg ditetapkan dengan jujur. *akan dicheck*
3) Pemilihan pemenang adalah menggunakan Top Refferal dan juga Random.org

Sunday, 10 February 2013

MKM 2'nd GIVEAWAY


klik banner comel kalau nak menang

tag : satu , dua , tiga , empat dan lima


Hadiah

TOP REFERRAL
Hadiah Misteri
PEMENANG LAIN
15 keychain Felt (15 pemenang)
8 helai kain Felt (4 pemenang)
1 buku "Ku Temui Jalan Pulang" (1 pemenang)
2 pouch coin pink (2 pemenang)
Topup RM5 (4 pemenang)
26 HADIAH
*akan ditambah dr semasa ke semasa
Pemilihan Pemenang

Berdasarkan Random.org

Tarikh Tutup

28 MAC 2013

Saturday, 9 February 2013

HIJABSTER GIVEAWAY BY SHIDAIZY BOUTIQUE


klik banner kalau nak menang hadiah

Syarat-syarat :     Letak banner dan buat simple entry HIJABSTER GIVEAWAY BY SHIDAIZY BOUTIQUE .    Backlink ke entri ini .    Like SHIDAIZY BOUTIQUE FANPAGE ATAU BOLEH LIKE DI BAWAH NI
 tag : kak comel dan kak cantik

Segmen :#1 by SyahRidzeah



klik banner comel kalau nak menang

bukti follow :


hadiah :
  • topup celcom, maxis, digi *nilai akan ditentukan kemudian
  • 2 hadiah misteri yang bernilai RM50++ setiap satu..

tarikh tutup adalah pada 28 Februari 2013

tag : semua yg baca ni * malas sebenarnya nak tag huahuaua...:P

Chiniese New Year Giveaway By Iffah Nadiah

klik banner kalau nak menang


bukti :







add fb je tak buat..awak yg add boleh?sebab fb sayatak boleh follow awak..tak tahu kenapa...sorry..:(




tag : greyson dan chance

Tuesday, 5 February 2013

#5 Giveaway Day Challenge By Nabila Medan

aku tak pernah menang dalam giveaway yg nabila buat sebelum ni.nak cuba nasib lagi..kot2 ada rezeki...jom join...:)

Friday, 1 February 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

klik banner kalau nak menang...

syarat2 penyertaan :

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 TARIKH TUTUP : 28 FEBRUARI 2013